Udskriv dokument
Reparation af Computere:
Har du problemer med din computer eller andet hardware, reparerer jeg dette til fornuftige priser!

Et stort problem er virus, orm og spyware.
Jeg genopretter din PC hvis den bliver ramt. Hvis du ønsker det, har jeg ofte held med, at kopiere dokumenter, billeder m.v. hvis maskinen er så hårdt ramt at formatering er eneste udvej. Til fjernelse af orm og virus bruger jeg programmer fra anerkendte firmaer, så sikkerheden, er også her i top. Ønsker du yderligere oplysninger om virus eller orm, er du velkommen til at kontakte mig.... 

Er din harddisk kørt fast, hjælper jeg dig gerne med at skaffe en ny og ordner selvfølgelig monteringen, installeringen og testkørsel. 

Er lyden forsvundet, er dit grafikkort stået af eller er der sket noget helt uforståeligt med din computer, løser jeg gerne problemerne og kommer gerne med en pris på den endelige reparation, inden jeg udfører den. Selvfølgeligt uden forpligtigelse og undersøgelsen afregnes efter timeløn, derfor betaler du for den tid der bruges, hverken mere eller mindre!

Står den "gamle" PC'er ikke til at redde, giver jeg gerne et tilbud på køb eller destruktion af udstyret, samt kommer gerne med en pris på en ny PC'er, eller vejledning i køb hos anden forhandler.

Har du en "gammel" computer, som du ikke vil koste en formue på, har jeg ofte brugte dele til små priser..... Kontakt mig for yderligere oplysning om priser m.v.

Tlf.nr.: 51 80 34 50
mail: webmaster@mundbjerg-web.com