Udskriv dokument
Salg af PC'er, Notebook og kabler:
Mundbjerg Web-design er  forhandler af diverse dele, fra bla. DCS, ACER, Brother, Mira, Sandberg, LevelOne, Epson, Canon, LG, Samsung, Maxtor og mange andre.

Er du ude efter en PC eller Notebook, opbygget helt efter dine ønsker og krav, kan du her sammensætte delene, ud fra et stort udvalg af kvalitets produkter. Når du har udvalgt den PC du selv har sammensat, klikker du blot på knappen "Køb" og du kan efter få dage få leveret eller afhente den.

PC-konfigurator:  klik her

Laptop-konfigurator:  klik her

 

Har du 2 stykker "Hjemme-elektronik" du ikke ved hvordan du får sat sammen og hvilke dele du skal bruge til det, kan du på Sandberg's nye Guide, finde de dele du har brug for. Når du har fundet delene's bestillingsnumre, kan du bestille dem hos Mundbjerg Web-design til konkurrencedygtige priser.

Guiden finder du her:  www.sandberg.it/guide

Erling Hoff Petersen, salgsdirektør i Sandberg A/S, siger: ”Alt for mange er afhængige af at spørge en nevø eller naboens datter for at finde ud af tingene. Alene det at finde ud af, hvad man skal ud at købe for at få tingene til at spille sammen, kan være en hel jungle. Det synes vi ikke kan være rigtigt. Hvis Danmark vil videre som IT-samfund er det vigtigt, at vi lader alle komme med på vognen. Efterhånden som flere ting i hjemmet bliver elektroniske, stiger behovet for at koble tingene sammen. Hos Sandberg vil vi gerne gøre vores del til at alle skal få adgang til disse fantastiske muligheder. Det er meget farligt, hvis der kun er computernørder og ingeniører med på toget. Vi vil med Sandberg Guiden gerne bidrage til at forøge den folkelige bredde i den teknologiske udvikling, som er så nødvendig, særligt i de kommende år.”

Sandberg Guiden kan trække på omkring 700 forskellige sammenkoblingsenheder, og kan give forslag til både Hifi, TV, video/DVD, computer, mobiltelefon, lomme-PC og meget andet. Sandberg Guiden kan sætte flere enheder sammen for at skabe den rigtige forbindelse, og hjælpe til med at udvælge en forbindelse i den rigtige længde.